Pool Örebro

Funderar du på att bygga pool?

Är det dags att äntligen bygga den där poolen du har funderat på i så många år? Då har du kommit helt rätt.

Vi på TK Mark & Anläggning installerar din pool – i Örebro eller på annan ort i länet – på bara ett par veckor. Vi erbjuder dessutom en mängd olika tillbehör till din nya pool.

Förverkliga drömmen om en egen pool

I samband med att vi anlägger din nya pool i Örebro hjälper vi också gärna till med den omgivande trädgården. Vi kan alltså ta ett helhetsansvar för markarbetet och exempelvis anlägga en ny gräsmatta eller skapa vackra stenläggningar.

Med våra Thermopooler får du en pool som du kan njuta av i många år framöver. Om du en dag tänker sälja ditt hus kan du också vara förvissad om att en vacker pool höjer värdet på ditt hus markant.

Varför ska jag välja Thermoblock?

Det finns flera anledningar till att Thermoblock är det bästa valet när du ska välja pool. Till att börja med är det en flexibel lösning – du kan utforma poolen helt efter dina egna önskemål. De har också en otroligt bra förmåga att bevara värmen, vilket sparar mycket energi.

Poolen byggs upp med en teknik som påminner lite om att bygga med lego. Thermoblocken fylls sedan med armering och betong, vilket ger en mycket bra hållbarhet och stabilitet. De ställs på en armerad betongplatta, som i sin tur ligger ovanpå ett isolerande skikt.

Hela konstruktionen är självbärande. Det innebär att du kan välja om du vill ha poolen helt eller delvis nedgrävd eller om du vill att den ska stå ovan mark. Inuti poolen klär vi väggar och botten med ett ytskikt, en så kallad liner, som finns í ett antal olika färger. Du väljer själv om poolen ska förses med en trappa eller en enkel stege.

Sammanfattningsvis är Thermopoolen en av de bästa och mest hållbara poolkonstruktioner som finns  på marknaden. Konstruktionen har mycket lång livslängd och ger en bra värmeekonomi. Den är dessutom enkel att bygga.

Förberedelser inför bygget av din pool i Örebro

Det finns några saker att ta i beaktande innan du väljer plats för poolen. Helst vill man placera poolen i söderläge och på avstånd från träd och stora buskar som kan skugga.

För att hjälpa dig med planeringen gör vi ett kostnadsfritt besök hemma hos dig. Tillsammans kan vi diskutera vilken lösning som är den bästa, och samtidigt får vi en bra bild av hur din trädgård ser ut. I samband med besöket kan vi också gå igenom om du vill anlägga en stenyta eller ett trädäck i anslutning till poolen.

Dina önskemål tillsammans med vår erfarenhet borgar för att du får en vacker pool som smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt.

Tillbehör till Thermopoolen

Förutom själva poolen erbjuder vi alla tillbehör du kan behöva. Det finns flera olika lösningar för övertäckning, bland annat pooltak och pooltäcken. Belysning, vattenrening, poolrobot och olika designdetaljer är andra tillbehör som finns tillgängliga.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på hela arbetet. Du når oss på telefon 070-56 28 642 eller via vårt kontaktformulär.

Projekt

Pool med trall

Thermoblock pool

Glasfiberpool