Konstgräs Örebro

Funderar du på att lägga konstgräs?

Vi hjälper dig med att lägga konstgräs i Örebro. Oavsett om du vill ha en putting-green, tennisbana eller behöver konstgräs till en park hjälper vi dig!

Varför lägga konstgräs?

Vill du ha en fin gräsmatta året om utan att behöva klippa, vattna och ta hand om den? Vill du ha ett mer hållbart alternativ som går att sporta på utan att det skadas? Konstgräs löser allt det här och mer! Vi hjälper dig i Örebro med att anlägga konstgräs, vare sig du vill lägga konsgräs på golfbanan, tomten, hundgården, lekytan eller bollplanen. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Var vill du ha den perfekta gräsmattan?

Till trädgården

En slitstark och underhållsfri gräsmatta passar såväl till villatomten som till områdets innergård.

Till bollplanen

Sportanläggningar är bland de vanligaste användningsområdena för konstgräs i Örebro och på andra ställen. Vill du ha en putting-green på tomten eller en fotbollsplan utan att behöva oroa dig för slitage är konstgräs det uppenbara valet.

Till hundgården

Konstgräs är ett härligt underlag för hundar att springa och leka på. Det är slitstarkt och hundarna slipper bli leriga. Vi hjälper er lägga konstgräs till er hundgård eller hundsportyta i Örebro.

Till lekytan

Det blir alltmer vanligt att lägga konstgräs på lekplatser och andra lekytor. Alla barn borde få leka på gröna ytor men problemet med vanliga gräsmattor är att de snabbt blir till en stor lervälling. Konstgräs är det självklara valet för ett grönt och naturligt underlag som håller. Vi hjälper dig i Örebro!

Till golfbanan

Funderar du på att bygga en putting green på tomten? Eller driver du en golfbana? I sådana fall vet du hur mycket gräset slits. Vi hjälper dig installera hållbart konstgräs på din golfbana i Örebro!

Hur går det till?

  1. Vi börjar med att välja ett konstgräs av hög kvalitet som passar dina behov. Här samarbetar vi med Evergreen konstgräs. De står för konstgräset medan vi hjälper dig med markarbetet och installationen.
  2. Vi utför förarbetet som krävs för att konstgräset ska hålla sig bra över tid. Beroende på användningsområde kan det se olika ut, men i de flesta fall påminner markarbetet om det som görs innan tex stenläggning. 
  3. Till sist hjälper vi dig att installera konstgräset.

Redo för konstgräs?

Är du redo att spara en massa tid och energi genom att slippa gräsklippning och annat underhåll? Eller kanske förvandla din trädgård? Vi erbjuder förarbete och installation av konstgräs i Örebro. 

Kontakta oss för att få en kostnasfri offert. Vi utför även andra typer av trädgårdsanläggningar. Klicka här för att läsa mer!