Trädgårdsanläggning Örebro

Vi hjälper dig med trädgårdsanläggning i Örebro

Vi kan uppfylla dina trädgårdsdrömmar! Oavsett vad du vill göra kan vi hjälpa dig med din trädgårdsanläggning, i Örebro och i övriga länet.

Din drömträdgård kan bli verklighet

Har du försummat din trädgård alldeles för länge och behöver hjälp med att fixa till den? Eller har du kanske fått idén att göra om delar av trädgården till en oas av stillhet? Kanske har du nyss köpt ett hus och vill göra om trädgården totalt.

Vi kan uppfylla dina trädgårdsdrömmar! Oavsett vad du vill göra kan vi hjälpa dig med din trädgårdsanläggning, i Örebro och i övriga länet. Du pekar, vi jobbar.

Allt börjar med din idé. Tillsammans planerar vi hur trädgården ska se ut och vad du vill ha gjort – därefter fixar vi allt, från det inledande markarbetet till färdigt resultat.

Trädgård med extra allt?

Att anlägga en trädgård handlar inte bara om att så gräs och plantera. Med vår breda repertoar finns det mycket mer vi kan hjälpa dig med för att skapa den trädgård du drömmer om. Några andra saker vi kan utföra på din tomt är:

  • Gräva ur och anlägga en pool
  • Trallanläggningar
  • Vill du ha en liten fotbollsplan? Vi fixar konstgräset!
  • Dräneringar
  • … och mycket annat

Dessutom arbetar vi tätt tillsammans med Mark & Sten i Örebro. För vår räkning utför de allt du kan önska dig när det gäller stenarbeten. Stenplattor på altanen, stenlagda gångar, murar och trappor – för att bara nämna några exempel.

Tät kommunikation från början till slut

Vi på TK Mark & Anläggning har tre viktiga ledord: Kommunikation, Planering och Kompetens. Planering är A och O för arbeten av det här slaget, för att kunna utforma arbetet på ett effektivt och strukturerat sätt.

Kommunikationen med dig som kund är också mycket viktig. Redan från början vet du vad som ska hända och du har alltid möjlighet att göra ändringar allt eftersom arbetet framskrider, om det inte rör sig om alltför stora förändringar.

Erfarenhet och kompetens, slutligen, är vad du får när du anlitar oss. Vi har många års erfarenhet av trädgårdsanläggningar, och du kan vara säker på att vi ordnar din trädgård till din belåtenhet.

Trädgårdsanläggning i Örebro – kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vad vill du göra hemma i din trädgård? Hos oss får du professionell hjälp med allt markarbete. Vi gjuter också husgrunder och poolbottnar mm. Vänd dig till oss idag för en gratis offert  – du förbinder dig inte till någonting.

Tveka inte att kontakta oss för ett inledande samtal. Välkommen att ringa oss på 070-56 28 642 eller använd vårt kontaktformulär.

Grundarbete växthus/uterum